Header Image


Conflictbemiddeling


Communicatie hebben we nodig. We moeten met elkaar communiceren om te kunnen samenwerken en om aan elkaar duidelijk te maken wat we vinden of willen. Helaas kan communicatie ook een grote bron van ergernis zijn. Mensen communiceren op andere manieren en begrijpen elkaar niet altijd. Hierdoor kunnen snel conflicten ontstaan, die eigenlijk eenvoudig opgelost zouden kunnen worden als de communicatie beter zou verlopen.

Bij conflictbemiddeling probeert BB-Bemiddeling tussen twee partijen in te staan. Of dit nu gaat om een conflict tussen een huurder en een verhuurder of een conflict tussen familieleden: bij BB-bemiddeling krijgt u begeleiding van een professionele mediator die voor alle partijen een zo aanvaardbare oplossing probeert aan te dragen. Hierbij wordt er geluisterd naar beide kanten van een verhaal en wordt er naar een onpartijdige oplossing gezocht.

BB-Bemiddeling denkt met u mee en helpt u graag in het oplossen van conflicten en problemen. Hierbij luisteren wij altijd naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren en proberen wij zo respectvol mogelijk met de situatie om te gaan.

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Contact



Contact






info@bb-bemiddeling.nl



Bedrijfsinformatie


KVK: 57892873
Algemene Voorwaarden
Disclaimer